Huollata polkupyöräsi kuntoon

Pyöräkunto huoltaa polkupyöräsi kuntoon. Ota yhteyttä ja sovitaan pyörällesi sopivin huolto.

Puhtaus vaikuttaa ajonautintoon

Tiedätkö mikä aiheuttaa eniten polkupyörän toimimattomuutta? Lika. Kun pyöräsi on likainen, vaihteet toimivat huonosti, jarrut ovat vaaralliset, pyörää on raskas polkea, ajonautinto on vain haave.

Pyörän korjaaminen tai tuunaaminen uusilla varaosilla

Osien vikaantumista aiheuttaa myös jatkuvat pyörän yöpymiset ulkona. Säilytä pyörääsi kuivassa tilassa aina kun mahdollista, tai ainakin sateelta suojassa. Jos pyöräsi osat kaipaavat vaihtoa, Pyöräkunto auttaa ja huoltaa pyöräsi kuntoon. Yleisimpiä varaosia löytyy hyllystä sekä erikseen hankittavat osat valitaan sinun tarpeisiin ja lompakkoon osuen. 

Pyörän pesu- ja huoltopalvelut pikaisesta täyskuntoon 

Täyskunto 

Täyskunnolla karmeinkin vuosia pinttynyttä kuonaa jäseniinsä kerännyt kulkine muuttuu kuin uudeksi. Runko, voimansiirto, kaikki. Tai ainakin niin hyväksi kuin ikänsä antaa myöden – kuolleista herättämiseen minäkään en pysty.

Täyskunnossa puran pyöräsi osiin, pesen voimansiirron osat ja rungon, kasaan ja kiristelen, isken uusia osia kiinni ja lopuksi luonnollisesti kiillotan ja rasvaan. Lopputulos on priimaa.

Vuosikunto 

Pyöräsi loistaa sisäisesti mutta ohut kuonahuntu estää säihkymisen. Tällöin riittää puolikunto. Kolistelen isoimmat moskat pois ilman pesua, voimansiirron osat irroitan ja tärisevät pesulan kautta, kevyt sipaisu rättiä, rasvaa osiin ja isken tarvittavat uudet osat kiinni.

Uudeksi pyöräsi ei muutu mutta varmasti parempi kuin naapurilla.

Ensikunto ja peruskunto

Peruskunto pyörälle kuin pyörälle. Kiristykset ja rasvaukset ilman puhdistusta ja pesua. Huolto, katsastus ja toiminnan varmistaminen. Myös uusille pyörille joilla ajettu korkeintaan 400km. Sisältää rihtaukset ja säädöt. 

Kuntohinnasto

Kuntohinnasto on perusmankeleille, yksivaihteisista 9-rattaisiin. Erikoispyörät kuten läskit, täpärit, kilpapyörät, joustot, nesteosat tms. merkkierikoisuuksien hinnat tarkistetaan ennen kuin sanon simsalapim.

Kaikkiin huoltoihin osat maksavat erikseen, tilanteen mukaan hankitaan. Haen sinulle sopivimman osan, sopivimmalla hinnalla. Yleisimmin vaihtoon menee ketjuja, jarrupaloja ja vaijereita.

Ota yhteyttä, katsotaan pyörällesi sopivin huolto.